Hjemmelavet müsli
Flere af mine veninder laver selv müsli, som smager rasende godt, og jeg har længe gået med tanken om selv at prøve, men er aldrig nået så langt. Til min 54 års fødselsdag skulle jeg have gæster og ville servere noget rabarber trifli med is, og jeg tænkte, at det var nu, jeg skulle prøve at lave müsli, som vi kunne få på som drys.
Nu tænker jeg, hvorfor har jeg ikke lavet müsli tidligere? Det er jo supernemt og ovenikøbet hurtigt.
Man kan selvsagt variere indholdet efter smag, og hvad man lige har på hylderne. Jeg bruger også kokos, solsikkekerner og sesamfrø.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader vamluft.
Bland alle de tørre ingredienser på bagepapir på en plade.
Smelt honningen i mikroovnen.
Bland honning og evt ahornsirup med de tørre ingredienser på bagepladen og sørg for at sprede det godt ud.
Bag ved 175 grader i 10-15 minutter.
I min ovn skal jeg kun riste i 10 minutter, så hold øje med at müslien ikke bliver mørkere, end du ønsker det.
Når muslien kommer ud af ovnen, trækkes bagepapiret over på en rist, så müslien kan afkøle.
Du føler muligvis, det er lidt blødt, men det bliver hårdt, når det er afkølet.
Opbevares i tætsluttende dåse.