Rejer i fløde med grøntsager
Det var egentlig ikke meningen af aftenens menu skulle på Myone.dk. Det var bare nogen grøntsagsrester med rejer - hertil frisk pasta......men det smagte virkelig SÅ forrygende, at jeg er nødt til at beskrive ingredienserne nogenlunde - om ikke andet, så jeg selv kan lave det en anden gang.
Retten er endvidere MEGET hurtig at lave.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
Ca. 2 dl meget fintsnittet spidskål
2 gulerødder slicet i strimler med kartoffelskrælleren
1 rødløg i tynde ringe
Ca. 1/2 fennikel skåret tyndt
Ca. 1/4 squash i fine skiver
1 knold groftrevet ingefær
2 fed finthakket hvidløg
Et par kviste citrontimian
2,5 dl laktosefri fløde
Salt, peber
Olie til stegning
ca. 200 gr. store grønlandske rejer
Frisk pasta
Fremgangsmåde
Svits alle grøntsagerne i olie på en stor pande, til de falder sammen.
Tilsæt fløden, varm op og lad småsimre 2-3 minutter.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt rejerne og varm retten op. Lad det ikke koge, da rejerne så bliver seje.