Hjemmelavet stjerneskud - hurtig mad
Måske er det ikke den originale version af stjerneskud, men det er tæt på, hurtigt at lave og smager rigtig godt
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser:
2 store eller 4 små fiskefileter (færdigkøbte eller til stegning)
4 skiver store toastbrød
150 gr rejer
1 dåse aspargessnitter
1 stor moden tomat
8-10 skiver agurk
Salat
2,5 dl creme fraiche
¼-1/2 tsk mild paprika
¾-1 spsk ketchep
Salt
1 ds kaviar
1 citron
smør
Dild til pynt
Fremgangsmåde:
Steg eller varm fiskefileterne
Bland creme fraiche med ketchup. Smag til med salt og paprika
Rist 2 af toastbrødene. De sidste brød ristes bagefter, så de er stadig er lune, når du har anrettet fisken
Smør brødet med smør og læg dem på 2 tallerkner
Snit rigeligt salat fint og læg det på brødet
Læg de varme fiskefilet ovenpå salaten
Fordel dressingen over fisken.
Fordel derefter rejer og asparges i hver sin side på fisken
Pynt med ca 1 spsk kaviar på hver fiskeportion ca i midten
Skær tomaten i tynde skiver og pynt fisken i den ene side. Ca 3 skiver på hver portion
Skær agurkerne i tynde skiver. Giv dem et snit ind mod midten, vrid dem og pynt fisken på modsat side af kaviaren i forhold til tomaterne.
Skær 4 skiver citron. Skær et hak mod midten, vrid dem og pynt med 2 på hver tallkerken øverst
Til sidst lægges lidt dild på toppen
De sidste 2 skiver brød smøres med smør. Begge skriver skæres i 2 trekanter, som tallerkerne pyntes med.
Det ristede brød kan også erstattes af en lækker stor grovbolle fra bageren