Glutenfri grove boghvedeboller
I min jagt på glutenfrit brød er jeg faldet over denne opskrift med masser af kerner. Bollerne smager rigtig godt og minder mere om almindelige boller end den første opskrift, jeg prøvede.
Jeg brugte tørgær til opskriften og tilsatte det med boghvedemelet.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Rør FiberHusk ud i det lunkne vand.
Tilsæt olien - rør.
Tilsæt kerner - rør.
Tilsæt salt - rør.
Bland tørgær i boghvedemelet og tilsæt det - rør.
Tilsæt majsmel og rør dejen rigtig godt igennem. Dejen skal være klistret og godt sammenrørt.
Form 8-9 boller og sæt dem på en plade med bagepapir- brug evt en ske.
Varm ovnen op til 180 grader - ikke varmluft, mens bollerne hæver 1/2 time.
Bag 30-40 minutter, til skorpen er sprød. Jeg bagte 35 minutter.