Glutenfri grove boghvedeboller

Glutenfri grove boghvedeboller

I min jagt på glutenfrit brød er jeg faldet over denne opskrift med masser af kerner. Bollerne smager rigtig godt og minder mere om almindelige boller end den første opskrift, jeg prøvede.
Jeg brugte tørgær til opskriften og tilsatte det med boghvedemelet. 

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
8-9 stk.
 
Ingredienser

1 pose tørgær (svarende til 50 gr frisk gær)
5 dl. lunkent vand
2 spsk. rapsolie
2 spsk. fiberHUSK (gul)
1 dl. solsikkekerner
1/2 dl. hørfrø
1/2 dl. græskarkerner
1 tsk. salt
4 dl. boghvedemel
2 dl. majsmel

 

Fremgangsmåde

Rør FiberHusk ud i det lunkne vand.

Tilsæt olien - rør.

Tilsæt kerner - rør.

Tilsæt salt - rør.

Bland tørgær i boghvedemelet og tilsæt det - rør.

Tilsæt majsmel og rør dejen rigtig godt igennem. Dejen skal være klistret og godt sammenrørt.

Form 8-9 boller og sæt dem på en plade med bagepapir- brug evt en ske.

Varm ovnen op til 180 grader - ikke varmluft, mens bollerne hæver 1/2 time.

Bag 30-40 minutter, til skorpen er sprød. Jeg bagte 35 minutter.

boghvedeboller pladeboghvedeboller dej

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte