Glutenfri boller med gul HUSK
Disse glutenfri boller kan spises under candidadiæt (brug da bagepulver) og af glutenallergikere. Jeg har en tid hos en allergilæge d. 21.marts, da jeg har fået mange allergisymptomer. Derfor forsøger jeg at udelukke både gluten og laktose fra min kost i øjeblikket for at få det bedre, så må vi se, hvad lægen siger.
Jeg er meget tilfreds med resultatet af mine første glutenfri boller.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Bland de tørre ingredienser godt sammen.
Hæld det lunkne vand i og rør godt sammen.
Lad stå i 5 minutter.
Nu kan dejen samles med hænderne.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Sæt 8 boller på en plade med bageppapir.
Lad hæve i 15-20 minutter.
Bag 40-45 minutter til bollerne lyder hule, når du banker i bunden.
Vent med at skære i og spise bollerne, til de er helt afkølede.