Glutenfri boller med gul HUSK

Glutenfri boller opskrift

Disse glutenfri boller kan spises under candidadiæt (brug da bagepulver) og af glutenallergikere. Jeg har en tid hos en allergilæge d. 21.marts, da jeg har fået mange allergisymptomer. Derfor forsøger jeg at udelukke både gluten og laktose fra min kost i øjeblikket for at få det bedre, så må vi se, hvad lægen siger.
Jeg er meget tilfreds med resultatet af mine første glutenfri boller. 

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
8 boller
 
Ingredienser

100 gr. rismel
50 gr. hirsemel
50 gr. majsmel
60 gr. solsikkkerner
1 lille tsk salt
1 tsk tørgær  eller 1 tsk. bagepulver
2 spsk fiberhusk (ca 17 gr. - den gule udgave!!!)
4,5 dl lunkent vand

 

Fremgangsmåde

Bland de tørre ingredienser godt sammen.

Hæld det lunkne vand i og rør godt sammen.

Lad stå i 5 minutter.

Nu kan dejen samles med hænderne.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Sæt 8 boller på en plade med bageppapir.

Lad hæve i 15-20 minutter.

Bag 40-45 minutter til bollerne lyder hule, når du banker i bunden.

Vent med at skære i og spise bollerne, til de er helt afkølede.

glutenfri boller - dej glutenfri boller - dej glutenfri boller - dej

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte