Nemt brød med kerner
Dette brød er rigtig let. Udover hævetid, skal du kun bruge ganske lidt tid på det, da der ikke skal æltes. Jeg har i denne opskrift anvendt solsikkekerner, men du kan sagtens erstatte dem med andet, for eksempel grækarkerner.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ring fra springform
Opløs gæren i den lunkne vand.
Tilsæt olie og salt og rør rundt.
Tilsæt de øvrige indgredienser, og rør det hele sammen. Dejen er meget blød og kan røres med en ske.
Lad dejen hæve under låg i 1 time.
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør ringen af en ringform og anbring den på en bageplade med bagepapir.
Efter hævning hældes dejen ned i ringen og hæver yderligere 1/2 time, tildækket med et viskestykke.
Drys brødet med kerner, groft salt eller krydderier. Du kan anvende det, du synes om.
Bag brødet på næstnederste rille i 30 minutter. Nu fjernes ringen, og brødet bager yderligere 5-10 minutter. (jeg bagte mit i 10 minutter, og det blev perfekt). Bank bag på brødet midt i for at høre, om det lyder hult.
Køl brødet af på en rist.