Fransk mørbradgryde
Min søn og hans kone og datter kom til aftensmad, og da det var længe siden, vi havde fået mørbrad, stod det på menuen. Jeg er ikke så pjattet med rød peber, men i visse retter MÅ det bare indgå, når det spiller en vigtig rolle. Min kæreste kigger forbavset på mig hver gang, når der står rød peber på indkøbssedlen, for han kender jo godt med holdning til den grøntsag. Den franske mørbradgryde blev rigtig lækker. Vi fik ris til, en salat og naturligvis flutes - flutes til folket, som min svigerdatter siger.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Klargør alle grøntsager.
Skær den pudsede mørbrad i 2 cm tykke skiver og vend bøfferne i melet, som blandes med halvdelen af paprikaen.
Brun kødet kort på en god varm pande og sæt til side på en tallerken.
Nu brunes løg, hvidløg og bacon på panden, til baconen er let stegt og løgene bløde.
Tilsæt hvidvin og lad det småkoge 3-5 minutter.
Hæld indholdet fra panden over i en gryde, hvor hele retten kan være.
Nu svitses champignon og rød peber sammen med resten af paprikaen, indtil champignonerne har smidt væsken.
Tilsæt tomatpuré, bouillonterning, kapers, dijonsennep, krydderierne og fløden.
Rør det hele sammen og lad det koge kort op.
Bøfferne puttes i gryden og flødesovsen hældes ovenpå.
Rør det hele sammen og lad retten småsimre i 30 minutter. Det må endelig ikke storkoge, da mørbraderne så bliver tørre og seje.