Queso med oksefars

Queso med oksefars

Jeg  forsøger at varierer vores retter, så i aften skulle vi prøve noget helt nyt med oksefars. Queso betyder ost, og det er meningen, at man skal komme så meget ost i retten, at den tykner, så man kan bruge den som dyppelse for majstortillachips.
Grunden til, at jeg valgte netop denne ret, var, at jeg så kunne udnytte de pandekager, vi havde købt den anden dag til at lave chips til dyppelse. De blev rigtig fine.
Da jeg havde hældt 3 dl cheddarost i gryden, synes jeg, det begyndte at blive en anelse klamt at tilsætte yderligere, så rette tyknede ikke for alvor. Hvis jeg havde ladet den koge ind noget længere, villle den nok have været mere dyppelsesagtig.
Men ikke desto mindre smagte det udmærket.
Chipsene havde jeg som nævtn ovenfor selv lavet af tortillapandekager. De var desværre ikke lavet af majsmel, men hvede.
Da vi i vores famile har lidt divergerende mening om chilistyrken i maden, tilsætter vi selv yderligere ved bordet

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
2-3 personer
 
Ingredienser

500 gr oksefars
1 dåse flåede tomater
1 finthakket løg
Chili efter behov
1 kraftterning - oksefars
1 pose cheddarost
Salt, peber
3 tsk tørrede koriander
evt 1 finthakket rød peber

 

Fremgangsmåde

Brun kød, og løg i en gryde.

Tilsæt rød peber, hvis du ønsker dette i.

Tilsæt hakkede tomater, koriander, chili, kraftterning og ost.

Smag til med salt og peber.

Lad retten koge, til du synes, den har en passsende konsistens.

Severes med majs tortilla chips. Du kan også lave dem selv.

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte