Queso med oksefars
Jeg forsøger at varierer vores retter, så i aften skulle vi prøve noget helt nyt med oksefars. Queso betyder ost, og det er meningen, at man skal komme så meget ost i retten, at den tykner, så man kan bruge den som dyppelse for majstortillachips.
Grunden til, at jeg valgte netop denne ret, var, at jeg så kunne udnytte de pandekager, vi havde købt den anden dag til at lave chips til dyppelse. De blev rigtig fine.
Da jeg havde hældt 3 dl cheddarost i gryden, synes jeg, det begyndte at blive en anelse klamt at tilsætte yderligere, så rette tyknede ikke for alvor. Hvis jeg havde ladet den koge ind noget længere, villle den nok have været mere dyppelsesagtig.
Men ikke desto mindre smagte det udmærket.
Chipsene havde jeg som nævtn ovenfor selv lavet af tortillapandekager. De var desværre ikke lavet af majsmel, men hvede.
Da vi i vores famile har lidt divergerende mening om chilistyrken i maden, tilsætter vi selv yderligere ved bordet
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Brun kød, og løg i en gryde.
Tilsæt rød peber, hvis du ønsker dette i.
Tilsæt hakkede tomater, koriander, chili, kraftterning og ost.
Smag til med salt og peber.
Lad retten koge, til du synes, den har en passsende konsistens.
Severes med majs tortilla chips. Du kan også lave dem selv.