Kødsovs med kylling og grøntsager

Kødsovs med kylling og grøntsager

Dag 8 uden oksekød og svinekød, da jeg er på candidadiæt. Det kan du læse mere om her
Oksefars
eller ej, så skal vi da have en omgang kødsovs, og hertil har vi købt kylling. Da jeg ikke må få tomat, er den ingrediens erstattet af rød karrysovs. Det tilfører en masse smag.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
2 personer
 
Ingredienser

2 kyllingefileter
1 gulerod i tern
Et løg i både på langs
2 fed hakket hvidløg
ca. 15 buketter broccoli
Rød karrypasta efter smag
2,5 dl laktosefri fløde
Salt
 

Fremgangsmåde

Klargør alle ingredienser. Kyllingefileterne hakkes fint med en kniv.

Svits gulerod, løg og hvidløg på en pande et par minutter.

Tilsæt det hakkede kyllingekød og brun videre.

Når kødet ikke længere er rødt, tilsættes broccoli og karrypasta efter familiens smag. Brun videre ca. 1 minut.

Tilsæt fløden, bring det i kog - kog et par minutter og smag til med salt.

Kan serveres med fuldkornspasta og guacemole. Anvend A38 i stedet for creme fraiche i guacemolen, hvis du er på candidadiæt.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte