Kødsovs med kylling og grøntsager
Dag 8 uden oksekød og svinekød, da jeg er på candidadiæt. Det kan du læse mere om her
Oksefars eller ej, så skal vi da have en omgang kødsovs, og hertil har vi købt kylling. Da jeg ikke må få tomat, er den ingrediens erstattet af rød karrysovs. Det tilfører en masse smag.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Klargør alle ingredienser. Kyllingefileterne hakkes fint med en kniv.
Svits gulerod, løg og hvidløg på en pande et par minutter.
Tilsæt det hakkede kyllingekød og brun videre.
Når kødet ikke længere er rødt, tilsættes broccoli og karrypasta efter familiens smag. Brun videre ca. 1 minut.
Tilsæt fløden, bring det i kog - kog et par minutter og smag til med salt.
Kan serveres med fuldkornspasta og guacemole. Anvend A38 i stedet for creme fraiche i guacemolen, hvis du er på candidadiæt.