Bacon og champignon i actifry
Stegeos er noget af de værste for mine astmalunger, og specielt kan stegning af bacon være generende. Til påskefrokost i går fandt jeg på at stege både bacon og champignon i actifry'en.
Jeg tog desværre ikke tid på processen, men jeg kiggede til det nogen gange undervejs for at se, hvormår det var klar.
Jeg brunede bacon og champignon hver for sig.
Baconskiverne blev klippet over én gang inden stegning.
Jeg stegte 2 pakker samntidig i maskinen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser
2 pakker bacon
2 glas champignon - hæld væsken fra.
Fremgangsmåde
Hæld væsken fra champignonerne.
Klip bacon over én gang.
Champignon og bacon steges hver for sig.
Bacon køres uden fedtstof og champignon med 1/2 ske olie.