Bacon og champignon i actifry

 Actifry müsli

Stegeos er noget af de værste for mine astmalunger, og specielt kan stegning af bacon være generende. Til påskefrokost i går fandt jeg på at stege både bacon og champignon i actifry'en.
Jeg tog desværre ikke tid på processen, men jeg kiggede til det nogen gange undervejs for at se, hvormår det var klar.
Jeg brunede bacon og champignon hver for sig.
Baconskiverne blev klippet over én gang inden stegning.
Jeg stegte 2 pakker samntidig i maskinen.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori




 

 Ingredienser
 

2 pakker bacon

2 glas champignon - hæld væsken fra.

 Fremgangsmåde

Hæld væsken fra champignonerne.

Klip bacon over én gang.

Champignon og bacon steges hver for sig.

Bacon køres uden fedtstof og champignon med 1/2 ske olie.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte