Actifry müsli
Jeg lavede for nylig min første portion müsli i ovnen, men er kommet i tanke om, at det også må kunne laves i actifryen. Det blev bare helt perfekt, og man sparer jo en del strøm. I dag har jeg været ved lægen med min far og han rådede ham til at at spise skyr, som indeholder mange proteiner (og kun lidt fedt). På vejen hjem købte jeg selv skyr med blåbær og vanilje, og kunne næsten ikke vente, til min müsli var afkølet med at få en portion.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser
2 dl grovvalsede havregryn
1 dl hakkede mandler
1 dl hakkede hasselnødder
1 dl græskarkerner
1/2 dl solsikkerkerner
1/2 dl kokos
3 spsk honning
Fremgangsmåde
Bland alle tørre ingredienser godt sammen i en skål.
Smelt honningen 2 minutter i actifryen.
Kom de tørre ingredienser i actifryen og kør ca. 13 minutter.
Lad müslien afkøle på en bagerist med bagepapir.
Det er blødt, mens det er varmt, men det bliver sprødt, når det er afkølet.
Opbevares i en tætsluttende dåse.