Actifry müsli

 Actifry müsli

Jeg lavede for nylig min første portion müsli i ovnen, men er kommet i tanke om, at det også må kunne laves i actifryen. Det blev bare helt perfekt, og man sparer jo en del strøm. I dag har jeg været ved lægen med min far og han rådede ham til at at spise skyr, som indeholder mange proteiner (og kun lidt fedt). På vejen hjem købte jeg selv skyr med blåbær og vanilje, og kunne næsten ikke vente, til min müsli var afkølet med at få en portion.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori




 

 Ingredienser
 

2 dl grovvalsede havregryn

1 dl hakkede mandler

1 dl hakkede hasselnødder

1 dl græskarkerner

1/2 dl solsikkerkerner

1/2 dl kokos

3 spsk honning

 

Fremgangsmåde

Bland alle tørre ingredienser godt sammen i en skål.

Smelt honningen 2 minutter i actifryen.

Kom de tørre ingredienser i actifryen og kør ca. 13 minutter.

Lad müslien afkøle på en bagerist med bagepapir.

Det er blødt, mens det er varmt, men det bliver sprødt, når det er afkølet.

Opbevares i en tætsluttende dåse.

Skyr med hjemmelavet müsli

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte