Actifry Brunede kartofler

Brunede kartofler actifry

I dag har jeg prøvet at brune kartofler i aftifry'en. De blev ganske fine. og sukkeret karameliserede fint.

Rengøringen bagefter var ikke noget problem, og jeg slap for sprøjteriet ,som forekommer, når jeg bruner på panden.

Det var lidt en test, så jeg anvendte en kombinationaf lys brun farin og lys sirup.jeg har senere forsøgt med udelukkende sirup eller brun farin, men synes ikke, resultatet bliver helt så godt.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



 
Ingredienser
 
425 gr drænede glaskartofler*
5 spsk lys sirup
1 dl lys brun farin
 
*Vi har gode erfaringer med mærket Beauvais. De har ingen missmag. Du kan naturligvis erstatte glaskartoflerne med hjemmekogte små kartofler.
 
Fremgangsmåde
 
Afdryp kartoflerne godt og læg dem i en skål sammen med sirup og farin.  Rør det godt rundt, så sukkeret fordeles på kartoflerne.
Hæld kartoflerne i actifryen, og kør ca. 20 minutter, til kartoflerne er karameliserede.
 
Synes du, der er for lidt sukker i maskinen, tilsæt da mere sirup.

 


 
 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte