Actifry Brunede kartofler
I dag har jeg prøvet at brune kartofler i aftifry'en. De blev ganske fine. og sukkeret karameliserede fint.
Rengøringen bagefter var ikke noget problem, og jeg slap for sprøjteriet ,som forekommer, når jeg bruner på panden.
Det var lidt en test, så jeg anvendte en kombinationaf lys brun farin og lys sirup.jeg har senere forsøgt med udelukkende sirup eller brun farin, men synes ikke, resultatet bliver helt så godt.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser
425 gr drænede glaskartofler*
5 spsk lys sirup
1 dl lys brun farin
*Vi har gode erfaringer med mærket Beauvais. De har ingen missmag. Du kan naturligvis erstatte glaskartoflerne med hjemmekogte små kartofler.
Fremgangsmåde
Afdryp kartoflerne godt og læg dem i en skål sammen med sirup og farin. Rør det godt rundt, så sukkeret fordeles på kartoflerne.
Hæld kartoflerne i actifryen, og kør ca. 20 minutter, til kartoflerne er karameliserede.
Synes du, der er for lidt sukker i maskinen, tilsæt da mere sirup.