Actifry kylling og grøntsager i dijonsovs
Kylling og grøntsager i dijonsovs er min første sammenkogte ret i actifryen, så jeg var meget spændt på resultatet. Det var over al forventning.
Kyllngestykkerne var perfekte og grøntsagerne lækre sprøde uden at være rå. Selv min kæreste spiste en ordentlig portion, og han kan ikke lide kogte grøntsager, så det var bestemt en succes.
Jeg opdagede en anden fordel ved at lave mad i actifryen. Da man ikke skal røre i gryden, kan man forberede grøntsagerne efterhånden, som de skal tilsættes. Det er vældig tidsbesparende.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Skær kyllingefileterne i strimler, skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker.
Hæld olie, kylling og gulerødder i actifryen og kør i 10 minutter.
Imens pilles løget og skæres i både, og porren rengøres og skæres i ca. 1/2 cm tykke ringe. Når actifryen stopper, tilsættes disse grøntsager. Skil også kødet fra hinanden, hvis stykkerne hænger sammen og fordel det i actifryen. Husk ikke at anvende metalredskaber. Kør i 5 minutter.
Tilsæt salt, friskkværnet peber, dijonsennep og fløde. Kør i 5 minutter.
Klargør broccolien i små buketter og tilsæt, når AC'en stopper.
Kør i 5 minutter.
Serveres med ris.