Æbler og havregryn i actifry

 Æbler og havregryn i actifry

Æbler og havregryn, ristet i actifry og serveret med skyr er min absolut foretrukne morgenmad.
Tip: hvis du ikke tåler mælkepprodukter, kan det sagtens nydes uden. Prøv også at toppe med papaya eller anden frugt efter ristningen

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



 

1 portion
 
Ingredienser
 
2 æbler
1 dl grovvalsede havgryn
1/2 AC-ske olie - kokosolie kan anbefales
2 AC-ske lys sirup

Prøv også at tilsætte lidt solsikkekerner og græskarkerner. Det bliver virkelig lækkert

 
Tilbehør: skyr eller anden frugt ex: papaya

Fremgangsmåde

 

Skræl  æblerne og del det i 8 både. Fjern kernehus og skær hver båd i 4 stykker.

Hæld olie og sirup i din actifry og tilsæt æbler og havregyn. Rør det lidt sammen, så olie og sirup bliver fordelt på de tilsatte ingredienser. Anvend ikke metalredskaber. Jeg plejer faktisk bare at bruge AC-skeen for at spare opvask.

Kør ca 20. minutter i actifryen, indtil havregrynene er fint brunede (ikke for mørke).

Serveres med skyr.


Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte