Æbler og havregryn i actifry
Æbler og havregryn, ristet i actifry og serveret med skyr er min absolut foretrukne morgenmad.
Tip: hvis du ikke tåler mælkepprodukter, kan det sagtens nydes uden. Prøv også at toppe med papaya eller anden frugt efter ristningen
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Prøv også at tilsætte lidt solsikkekerner og græskarkerner. Det bliver virkelig lækkert
Skræl æblerne og del det i 8 både. Fjern kernehus og skær hver båd i 4 stykker.
Hæld olie og sirup i din actifry og tilsæt æbler og havregyn. Rør det lidt sammen, så olie og sirup bliver fordelt på de tilsatte ingredienser. Anvend ikke metalredskaber. Jeg plejer faktisk bare at bruge AC-skeen for at spare opvask.
Kør ca 20. minutter i actifryen, indtil havregrynene er fint brunede (ikke for mørke).
Serveres med skyr.