Actifry risret med oksefars og grøntsager
Så er jeg blevet den lykkelige ejer af en Actifry Family. Dette er min første portion aftensmad, jeg har lavet i den.
Det var en underlig fornemmelse at kunne gå i sofaen, da først grøntsagerne var snittede, og det hele var "loaded" i panden. Risretten blev særdeles velsmagende og mere saftig, end når jeg laver den i en traditoinel pande.
Grøntsagerne i denne ret kan selvsagt varieres. Stor succes so far.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2-3 personer
Ingredienser
1 ac-ske olie
1 løg skåret i mindre både
1 gulerod i stave
7 skiveskårede champignon
200 gr. snittet hvidkål
2 fed hakkede hvidløg
1 porre i tynde ringe
1 skrællet fintsnittet æble
1,5 tsk salt
1 tsk stødt ingefær
2 ac-ske soya
500 gr. oksefars
Severes med:
Ris
Soyasovs
Skyr
Fremgangsmåde
Fordel alle ingredienser i panden i den rækkefølge de står nævnt i ingrediens-listen.
Steg i 20 minutter. Efter 10 minutter åbnes låget og kødet findeles.