Actifry risret med oksefars og grøntsager

Actifry risret med oksefars og grøntsager

Så er jeg blevet den lykkelige ejer af en Actifry Family. Dette er min første portion aftensmad, jeg har lavet i den.

Det var en underlig fornemmelse at kunne gå i sofaen, da først grøntsagerne var snittede, og det hele var "loaded" i panden. Risretten blev særdeles velsmagende og mere saftig, end når jeg laver den i en traditoinel pande.

Grøntsagerne i denne ret kan selvsagt varieres. Stor succes so far.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



 
2-3 personer
 
Ingredienser
 
1 ac-ske olie
1 løg skåret i mindre både
1 gulerod i stave
7 skiveskårede champignon
200 gr. snittet hvidkål
2 fed hakkede hvidløg
1 porre i tynde ringe
1 skrællet fintsnittet æble
1,5 tsk salt
1 tsk stødt ingefær
2 ac-ske soya
500 gr. oksefars
 
Severes med:
Ris
Soyasovs
Skyr
 
Fremgangsmåde

 

Fordel alle ingredienser i panden i den rækkefølge de står nævnt i ingrediens-listen.

Steg i 20 minutter. Efter 10 minutter åbnes låget og kødet findeles.

 

 

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte