Lækker kage med marengs og frugt
Frugtkage med marengs er en god dessertkage, når man har mange gæster, og den utrolig populær og let at lave.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ca. 15 personer
Ingredienser
Bunden:
200 gr sukker
4 æggeblommer
250 gr margarine
2 dl mælk
150 gr mel
3 strøgne tsk bagepulver
Marengs
4 æggehvider
300 gr sukker
2 tsk vanillesukker
100 gr hakkede nødder
Fyld-creme:
4 dl flødes piskes
4 dl creme fraiche 18% vendes i fløden
Dagens frugt: brombær, kiwi, nektarin, banan, jordbær, hindbær
Fremgangsmåde:
Piske æggeblommer og sukker
Smelt margarinen og tilsæt den
Tilsæt 2 dl mælk
Bland bagepulveret i melet og tilsæt det
Dejen hældes i en smurt bradepande (ca 40X40 cm)
Pisk æggehvider, sukker og vanillesukker til det er helt stift
Smør marengsmassen ud over kagedejen og drys de hakkede nødder over til sidst.
Bages på nederste rille ved 190 grader 25-30 minutter.
Cremen fordeles over den afkølede marengskage, og til sidst pyntes den med frugt.
Prøv også disse kager: