Kylling i rød karrypasta, ingefær og citron
Puuuuuha, var faktisk så træt her til aften, at jeg ikke troede, at maden kom på bordet, men på en eller anden måde lykkedes det alligevel at lave den lækreste guderet! Det er længe siden, noget så hurtigt har været SÅ vellykket.
Retten er tilsat 1/2 dl ingefærshot. Har du ikke en sådan, kan du smage til med revet ingefær og citronsaft.
Mandlerne tilfører retten det skønneste bid, og krydderierne bringer dig i himmerige.
Denne kyllingeret må udnævnes til en af mine yndlingsretter
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
450 gr kyllingefilet
1 gulerod i tern
1 bundt snittede forårsløg
15 grofthakkede mandler
2 fed hakkede hvidløg
5 tsk. rød karrypasta
1/2 dl ingefærshot, alternativ revet ingefær og citronsaft
Salt
Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
Skær kyllingefileterne i små stykker.
Svits kyllingestykker, gulerod, forårsløg, mandler og hvidløg på en pande i olivenolie.
Tilsæt karrypasta og ingefærshot - alternativt revet ingefær +citronsaft.
Smag til med salt.
Som tilbehør lavede jeg en guacemole, hvor jeg erstattede creme fraiche med A38 - det eneste mælkeprodukt jeg må spise pt.
Jeg fik quinoa til, og min kæreste rullede fyldet i en pandekage.