Kylling i rød karrypasta, ingefær og citron

 kylling med karrypasta og ingefaer serveret

Puuuuuha, var faktisk så træt her til aften, at jeg ikke troede, at maden kom på bordet, men på en eller anden måde lykkedes det alligevel at lave den lækreste guderet! Det er længe siden, noget så hurtigt har været SÅ vellykket.
Retten er tilsat 1/2 dl ingefærshot. Har du ikke en sådan, kan du smage til med revet ingefær og citronsaft.
Mandlerne tilfører retten det skønneste bid, og krydderierne bringer dig i himmerige.

Denne kyllingeret må udnævnes til en af mine yndlingsretter



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

2 personer

Ingredienser

450 gr kyllingefilet

1 gulerod i tern

1 bundt snittede forårsløg

15 grofthakkede mandler

2 fed hakkede hvidløg

5 tsk. rød karrypasta

1/2 dl ingefærshot, alternativ revet ingefær og citronsaft

Salt

Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

Skær kyllingefileterne i små stykker.

Svits kyllingestykker, gulerod, forårsløg, mandler og hvidløg på en pande i olivenolie.

Tilsæt karrypasta og ingefærshot - alternativt revet ingefær +citronsaft.

Smag til med salt.

Som tilbehør lavede jeg en guacemole, hvor jeg erstattede creme fraiche med A38 - det eneste mælkeprodukt jeg må spise pt.

Jeg fik quinoa til, og min kæreste rullede fyldet i en pandekage.


kylling med karrypasta og ingefaer hakkylling med karrypasta og ingefaer ingr

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte