Ingefærshot med stevia
Ingefærshot er det nye sort. Alle taler om det, og da vi besøgte min bror og hans familie i Schweiz for nylig, startede vi hver morgen med en "drink". Jeg er vild med smagen. Nu har jeg så selv fået lavet et bryg. Da jeg i øjeblikket er på diæt og ikke må få sukker, har jeg erstattet rørsukkeret med stevia. Jeg havde beregnet, at der skulle 9 dråber stevia til at erstatte 2 spsk rørsukker, men det rakte da slet ingen steder. Jeg endte med at have 40 dråber i. Du må selv prøve dig frem, men nu har du mine mængder som rettesnor.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 liter
Ingredienser
2 liter vand
200 gram ingefær skrællet i skiver
2 Økologiske citroner i skiver med skræl
Stevia - jeg brugte 40 dråber - prøv dig frem - el. 2 spsk. rørsukker
Fremgangsmåde
Ingefær skrælles lettest med en teske.
Bring vand, ingefær og citron i kog og lad koge i 45 minutter. Hvis du vil bruge rørsukker, skal det med i gryden.
Smag til med stevia efter kogning, hvis du ikke har anvendt rørsukker.
Afkøl og hæld på flaske gennem en si.
Skulle kunne holde sig 1 måned i køleskab.