Råstegte gulerødder med løg og rosmarin
Jeg serverede de råstegte gulerødder til paneret skinkeschnitzel. Grøntsagerne blev revet på min spiromat med den kniv med 1 blad. Derefter klippede jeg strimlerne i mindre stykker med en saks, så de ikke er så besværlige at spise. Har du ikke en spiromat, skærer du bare gulerødderne i tynde stave. Da er stegetiden lidt længere.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Klargør grøntsagerne.
Kom olie på en pande og varm det op.
Tilsæt grøntsagerne, drys let med salt og rosmarinen.
Hvis du har revet dine grøntsager på spiromaten, tager stegningen kun få minutter - du kan smage dig frem. Har du skåret med kniv, skal du regne med ca. 15 minutter eller mere, alt efter hvor møre du vil have grøntsagerne.