Råstegte gulerødder med løg og rosmarin

Råstegte gulerødder med løg og rosmarin

Jeg serverede de råstegte gulerødder til paneret skinkeschnitzel. Grøntsagerne blev revet på min spiromat med den kniv med 1 blad. Derefter klippede jeg strimlerne i mindre stykker med en saks, så de ikke er så besværlige at spise. Har du ikke en spiromat, skærer du bare gulerødderne i tynde stave. Da er stegetiden lidt længere.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Paneret skinkeschnitzel med paprikasovs
 
2 personer
 
Ingredienser

 

1 stort løg
1 stor gulerod
groft salt
1 tsk rosmarin

 

Fremgangsmåde

 

Klargør grøntsagerne.

Kom olie på en pande og varm det op.

Tilsæt grøntsagerne, drys let med salt og rosmarinen.

Hvis du har revet dine grøntsager på spiromaten, tager stegningen kun få minutter - du kan smage dig frem. Har du skåret med kniv, skal du regne med ca. 15 minutter eller mere, alt efter hvor møre du vil have grøntsagerne.

 
 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte