Fyldt kalkunbryst med basilikum og ost
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser fyldt kalkunbryst:
1 kalkunbryst
100 gr. Flødeost natural (eller fetaost)
2 dl friske grofthakkede basilikumblade
Salt, peber
Hvid bomuldsgarn
Tilbehør - se opskrifter ved at klikke på linkene:
Ovnstegte kartofler
Rucola salat med cherrytomater
Flødestuvede champignon
Fremgangsmåde fyldt kalkunbryst:
Skær kalkunbrystet op og fold det ud
Smør med ost. Jeg brugte flødeost, men næste gang vil jeg anvende feta, da det har en fastere konsistens.
Drys den hakkede basilikum over og fold kalkunbrystet sammen igen.
Bind med bomuldsgarn.
Brun kalkunbrystet på en pande på alle sider og læg det i et ildfast fad. Hæld lidt vand på panden og kog kort af. Hæld derefter en smule vædde i fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og steg ca 50 minutter - 80 grader med stegetermometer.
Lad kalkunbrystet trække lidt, når det kommer ud af ovnen, fjern bomuldsgarnet og skær det derefter i skiver.