Opskrift flødestuvede champignon

Opskrift flødestuvede champignon

Flødestuvede champignon er vejen til min yngste søns hjerte. Jeg tror, han kan skovle det ind uden noget andet til. Mærkeligt, at knægten hadede champignon som barn.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

6 personer

 

Ingredienser flødestuvede champignon

 

750 gr. champignon

35 gr. smør

5 tsk. hvedemel med lille top

2,5 dl fløde - jeg anvender 18% fløde

Salt hvid peber

 

Fremgangsmåde:

 

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Svits dem i smøret et par minutter.

Tilsæt melet under omrøring, så det opsuges.

Tilsæt derefter fløden lidt efter lidt og rør godt imens.

Kog champignonstuvningen ca 5 minutter.

Vil man bruge champignonstuvningen til sovs, kan man tilsætte en større mængde fløde (og tilsvarende mel til jævning).

Jeg laver altid champignonstuvningen på en pande med høj kant, så jeg får en stor overflade til at svitse champignonerne på.

De afgiver nemlig en del vædde og kan let komme til at koge i den.

Se hele opskriften på fyldt kalkunbryst (billedet) her.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte