Lækker skinkestang med porrer, champignon og cherrytomater
Skinkestang er en af min bonusdatters absolutte liveretter. Den er nem at lave og egner sig fint til for eksempel en buffet. Særlig sund er den dog ikke med både butterdej og flødeost, men den smager jo rigtig godt. Vi plejer at få flødekartofler og salat til, hvis vi får skinkestangen som aftensmad.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser skinkestang:
1 pakke frossen stor butterdej (rulle)
1 æg til pensling
Fyld:
250 gr champignon
2 porrer
ca. 6 cherrytomater
350 gr. pikant flødeost
4 tsk sennep
Salt
5 spsk klippet purløg
1 pakke skinkestrimler
Fremgangsmåde skinkestang:
Champignon skæres i skiver
Porrerne snittes fint
Begge deles svitses ca 5 minutter på panden
Drys med lidt salt.
Flødeost, sennep, ca. 1/2 tsk. salt og purløg blandes
Butterdejen rulles ud, så den fylder bradepanden ud i bredden
Flødeostblandingen fordeles i midten af dejen.
Skinken fordeles på smøreosten
Cherrytomaterne skæres i tynde skiver og lægges ovenpå sammen med porrer og champignon.
Dejen lukkes sammen om fyldet og der pensles med æg
Bagetid: 30-35 minutter ved 200 grader
Serveres for eksempel med flødekartofler og salat
Flere opskrifter med butterdej: