Lækker skinkestang med porrer, champignon og cherrytomater

Lækker skinkestang med porrer, champignon og cherrytomater

Skinkestang er en af min bonusdatters absolutte liveretter.  Den er nem at lave og egner sig fint til for eksempel en buffet. Særlig sund er den dog ikke med både butterdej og flødeost, men den smager jo rigtig godt. Vi plejer at få flødekartofler og salat til, hvis vi får skinkestangen som aftensmad.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

4 personer

Ingredienser skinkestang:

1 pakke frossen stor butterdej (rulle)

1 æg til pensling

Fyld:

250 gr champignon

2 porrer

ca. 6 cherrytomater

350 gr. pikant flødeost

4 tsk sennep

Salt

5 spsk klippet purløg

1 pakke skinkestrimler

Fremgangsmåde skinkestang:

Champignon skæres i skiver

Porrerne snittes fint

Begge deles svitses ca 5 minutter på panden

Drys med lidt salt.

Flødeost, sennep, ca. 1/2 tsk. salt og purløg blandes

Butterdejen rulles ud, så den fylder bradepanden ud i bredden

Flødeostblandingen fordeles i midten af dejen.

Skinken fordeles på smøreosten

Cherrytomaterne skæres i tynde skiver og lægges ovenpå sammen med porrer og champignon.

Dejen lukkes sammen om fyldet og der pensles med æg

Bagetid: 30-35 minutter ved 200 grader

Serveres for eksempel med flødekartofler og salat

Flere opskrifter med butterdej:

Laks med flødeost i butterdej  Koteletter i stegeso

 Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte