Farsbrød af oksefars i butterdej
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser farsbrød:
500 gr. oksefars
Et glas champignon
1 stort løg
2 fed hvidløg
10 oliven
2 æg
3 spsk ketchup
1,5 tsk salt
Peber
1/2 tsk merian eller rosmarin
2 spsk mel
1 stor pakke butterdej
Fremgangsmåde farsbrød:
Hak hvidløg, løg, champignon og oliven.
Slå æggene ud i en skål (gem ca. 1 spsk. til pensling), bland æg med de hakkede grøntsager, mel, ketchup og krydderier. Rør det godt sammen. Kom farsen i og rør godt igennem.
Rul butterdejen ud og læg farsblandingen midt på pladen i et langt ”brød”. Fold dejen omkring brødet og pensl butterdejen med æg.
190 grader i ca. 1 time.
Tilbehør farbrødet kan være
salat.