Brenda Bowen - Vidunderlige august - 2016

vidunderlige augustUdgivet: 15.08.16
 

 

 

 

 

 Beskrivelse - Brenda Bowen  - Vidunderlige august

På en trist forårsdag i Brooklyn ser Lottie Wilkinson og Rose Arbuthnot en annonce på opslagstavlen i deres børns børnehave. 

"Hopewell sommerhus på en ø udfor Maine i fredelige omgivelser. Gammelt, smukt sommerhus til leje med udsigt ud over havet. Udlejes i august." 

Ingen af dem har råd til det, men de er ”solgt” – Louise kunne bruge en pause fra sin anmassende mand og Rose fra hendes utrættelige tvillinger. 

Impulsivt beslutter de at tage af sted og finder to andre at dele den dyre leje med: Caroline Dester, en filmstjerne, der skal komme sig over en offentlig ydmygelse og den ældre Beverly Fisher, der er i bedring efter et stort personligt tab. 

På øen nyder de den salte luft; den betagende udsigt; de lange, dovne dage; og den uforpligtende rutine med hummer, majs og cocktails på verandaen i deres gigantiske sommerhus. 

Omsider er deres kedelige hverdag og dens mange komplikationer langt, langt væk, for på denne idylliske ø begynder de gradvist at åbne op overfor hinanden og se mulighederne for et helt anderledes liv end det, de har nu.

 

Anbefaling - Brenda Bowen  - Vidunderlige august

Okay bog om 4 mennesker, som ikke kender hinanden. de lejer et sommerhus sammen og prøver at få styr på deres liv


 Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte