Tracy Chevalier - Brændende ild - 2007

Tracy Chevalier - Brændende ild - 2007Udgivet:  2007

 

 


 

 

Beskrivelse - Tracy Chevalier - Brændende ild

Flammer og begravelser, cirkusforestillinger og forførelse, naboer og nøgenhed:Tracy Chevaliers nye roman, Brændende ild, gnistrer af dramatik.
London 1792. Familien Kellaway flytter fra det velkendte, landlige Dorset til tumulten i en tætpakket ubarmhjertig storby.
Med en by præget af nervøsitet over den stadig mere blodige franske revolution som bagtæppe skabes et overraskende bånd mellem Jem, den yngste Kellaway-dreng, og den stedkendte London-pige Maggie Butterfield.
Deres venskab udvikler sig i dramatisk retning, da de vikles ind i deres nabos liv – grafikeren, digteren og den radikale tænker William Blake. Han bliver den centrale figur, da Jem og Maggie navigerer gennem den uforudsigelige og berusende overgang fra uskyld til erfaring.
Deres rejse får indflydelse på et af Blakes mest fascinerende værker.Det georgianske London genskabes lige så levende i Brændende ild
 

 


Anbefaling - Tracy Chevalier - Brændende ild

Jeg kedede mig bravt med denne roman. Af og til var jeg ved at opgive den. Der er stort set ingen udvikling i handlingen, i hvert fald går det for langsomt for mig. Bogen er mere et stillbillede af en periode i Londons historie - malende beskrevet dog. Efter at have læst "Pige med perleørering" var denne fortælling en skuffelse for mig
-Lene

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte