Sue Monk Kidd - Biernes hemmelige liv - 2004

Sue Monk Kidd - Biernes hemmelige liv - 2004Udgivet:  2004

 

 


 

 

Beskrivelse - Sue Monk Kidd - Biernes hemmelige liv

"Biernes hemmelige liv" følger den 14-årige Lily Owen, en begavet, men ensom hvid pige, der lever et isoleret og trist liv på en ferskenplantage i South Carolina. Lily bor alene med sin brutale far og familiens sorte husholderske, Rosaleen, der er hendes eneste ven. Lily har siden hun var fire år gammel fået skylden for at dræbe sin mor ved et vådeskud, og hendes tanker kredser konstant om hende. Om det virkelig var hendes skyld kan Lily ikke huske.

Den dag de sorte får stemmeret i USA bliver Rosaleen banket af politiet. Sammen med Rosaleen stikker Lily af til morens fødeby, hvor de bliver inviteret til at bo hos biavleren og prædikanten August. Men Lilys far er på sporet af dem.

"Biernes hemmelige liv" er en spændende sydstatsroman om kærlighed, venskab, tab, bedrag og ulmende raceuroligheder i baggrunden.


Anbefaling - Sue Monk Kidd - Biernes hemmelige liv

Sue Monk Kidd er en vidunderlig forfatter. Jeg havde rigtig svært ved at lægge denne bog fra mig. Jeg var træt af, at øjnene blev tunge om aftenen i sengen. En vidunderlig og rørende roman med skønne karakterer.

I 2004 kårede ReadingGroupGuides.com "Biernes hemmelige liv" som den mest populære bog. Da Vinci Mysteriet optrådte på listens andenplads.
Bogen er filmatiseret.
 -Lene

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte