Julie Kibler - Hjem - 2013

hjemUdgivet: 27-05-2013

 


 

 

Beskrivelse - Julie Kibler - Hjem

89-årige Isabelle beder sin frisør Dorrie om en tjeneste. Og det er enstor tjeneste; hun vil gerne have, at Dorrie dagen efter kører hende den lange vej fra Texas til Cincinnati til en begravelse. Ikke et ord om, hvem der skal begraves, og hvorfor det er så vigtigt at nå frem.
Dorrie, som er en ung og enlig sort mor, har sit eget at slås med og tøver med at sige ja til den lange køretur. Hendes nysgerrighed efter at få afdækket noget af den gamle dames gådefulde fortid får dog overtaget.
De to kvinder ved ikke, at den lange rejse kommer til at ændre deres liv for bestandigt.Gennem årene har Isabelle og Dorrie udviklet noget, som rækker langt udover blot et frisør/kunde-forhold. De er blevet veninder, men Dorrie forstår ikke helt, hvorfor Isabelle har udset sig netop hende.
På turen afslører Isabelle, at hun som ganske ung i 1930'ernes Kentucky blev dybt forelsket i familiens sorte husholderskes søn. I en tid, hvor det var umuligt at være et blandet par, og i en by, hvor sorte ikke var tilladt efter mørkets frembrud.
Historien om det forbudte kærlighedsforhold og dets tragiske konsekvenser gør det klart, at de to kvinder styrer lige mod en begivenhed af allerhøjeste vigtighed, og Isabelles fortælling om sit livs første og største kærlighed er måske netop, hvad Dorrie behøver for at finde sin vej i livet.

Anbefaling - Julie Kibler - Hjem

En gribende bog, som fik mig til at forsømme mine pligter. Historien fortælles i forskellige tidsaldre med fortiden smukt vævet ind i nutiden. 

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte