David Foenkinos - Delikatesse - 2012

delikatesseUdgivet: 12-09-2012

 

 

 

 

 

Beskrivelse - David Foenkinos - Delikatesse

Delikat, sjov, anderledes og underfundig.” – Publishers WeeklyNatalie er ung, smuk og ambitiøs – og enke efter at have mistet sin drømmemand ved en bilulykke. Hun har rejst en massiv fæstning om sine følelser og gjort sig utilnærmelig; hun er færdig med kærligheden.Markus er klodset, indadvendt, venlig – og svensk. Hans kærlighedsliv har aldrig rigtig taget fart. Natalie er Markus’ overordnede i den franske Ikea-filials administration.

Charles er chef for både Natalie og Markus. Han er selvsikker, gift og forelsket i Natalie.Det passer ikke Charles at være vidne til den aldeles usædvanlige romance, der opstår mellem det umage par, Natalie og Markus. Men kærlighedens veje er som bekendt uransagelige, og romancen udvikler sig og overrasker så vel Natalie som Markus, der må sande, at romantik opstår, hvor man mindst venter det.

Delikatesse er en befriende hyldest til kærligheden. Det er en inderlig, elegant og charmerende roman, som forfører læseren på fransk, snarere end svensk, manér.David Foenkinos er født i 1974 i Paris, hvor han også er bosat i dag. Delikatesse har været en gigantisk bestseller i Frankrig med mere end 600.000 solgte eksemplarer, og den blev nomineret til ti litterære priser. Romanen er filmatiseret med Audrey Tautou og François Damiens i hovedrollerne.

 

Anbefaling - David Foenkinos - Delikatesse

En rigtig dejlig bog om kærlighed og alt hvad der følger i dens kølvand, både når man mister og når kærligheden opstår på arbejdspladsen. Bogen er skrevet med lune, og jeg kan godt lidt de indskudte kommentarer til hvert kapitel - Lene

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte