Ken Follett - Giganternes Fald - 2010

 

Udgivet: 28-09-2010 

Handling i Giganternes fald

Forfatteren til de to store bestsellere Jordens søjler og Uendelige verden kommer her med en ny, stor og underholdende fortælling. Giganternes fald er første del i en stor trilogi om det 20. århundrede og handler om tiden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab.

I Giganternes Fald fortæller Ken Follett om fem familier - en russisk, en tysk, en amerikansk og to engelske, . Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra arbejdet i kulminerne til herresædets overdådighed, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne. Tiden omkring 1. verdenskrig er omdrejningspunktet i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om det barske liv i skyttegravene, om kærlighed mellem rig og fattig - og om elskende, der skilles fra hinanden.

Englands kong George V mødes i januar 1914  med en gruppe  indflydelsesrige og fremsynede unge mænd fra Europa og USA for at høre, hvad de tænker om verdenssituationen. Ingen i selskabet har dog fantasi til at forestille sig, at et skud i Sarajevo knap et halvt år efter vil udløse en krig i Europa, der forvandler ven til fjende, og hvor selskabets unge mænd kommer til at kæmpe på hver sin side.

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte