A. J. Kazinski - Den sidste gode mand - 2010

 

Udgivet: 15-09-2010 

Handling i Den sidste gode mand

Politimanden Niels Bentzon er en garvet forbryderjæger i København. Han kan derfor næsten ikke tage det seriøst, da han får til opgave at finde et godt menneske. En morder har jagtet gode mennekser overalt på jorden - og nu er det i København, det gælder.

Men hvad er 'et gode menneske' - og kan det passe, at mordene har sammenhæng med en gammel religiøs fortælling om 36 retfærdige mennesker, der er sat på jorden for at beskytte os alle?

Den maniodepressive Niels Bentzon aner hverken ud eller ind. Opgaven virker umulig. Men da han møder astrofysikeren Hannah Lund, sker der alligevel nogen i sagen. Hannah Lund mener nemlig, at hun kan se et system i mordene - et mønster af næsten guddommelig karakter.

Hannah er matematiker, og hun har udregnet nogen mulige datoer og et gerningssted for mordet i Danmark, og nu begynder kapløbet med tiden.

Både Frankrig, Italien, Norge, Sverige og Tyskland har allerede før udgivelsen i Danmark sikret sig retten til at udgive Den sidste gode mand. Filmrettighederne er solgt til Zentropa.

A. J. Kazinski er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Klarlund er en autodidakt instruktør og manuskriptforfatter. Weinreich, uddannet fra Den Danske Filmskole i Danmark, er manuskriptforfatter og romanforfatter. Han har udgivet tre romaner for voksne og mere end 20 bøger for unge voksne. Begge mænd bor i København sammen med deres familier.
Den sidste gode mand er forfatternes debutroman sammen.

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!
 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte