Sara Blædel - Kun ét liv - 2010

 

Udgivet: 12.05.2010 

Handlingen i Kun ét liv

En lystfisker for en morgen øje på et kvindelig i vandet ved Tuse Næs i Holbæk Fjord.
Det lokale politi beslutter at tilkalde Rejseholdet, da det ikke bare viser, at kvinden har en stor flise bundet om livet, så der med sikkerhed er tale om et drab, men at det er en ung pige af anden etnisk afstamning.
Chefen for Rejseholdet udvider gruppen med en kvindelig betjent, der har erfaring med forbrydelser mod unge piger i ikke-danske miljøer, og da Louise Rick, kriminalassistent i Drabsafdelingen på Københavns Politigård, samme morgen møder på arbejde, får hun besked på straks at køre til Holbæk.
Hun er dog også involveret i en anden sag for Rejseholdet, som viser sig at handle både om store følelser og knuste drømme og om splittelsen mellem to kulturer.


Sara Blædel, født 1964, er journalist. Hun debuterede i 2004 som krimiforfatter med Grønt støv, den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Hun fik sit store gennembrud med andet bind i serien, Kald mig Prinsesse, og Kun ét liv er tredje bind i serien. Alle bind kan læses hver for sig.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte