Kristine Barnett - Verdens klogeste dreng - 2013

Verdens klogeste dreng
Udgivet: 24-05-2013

  

Beskrivelse - Kristine Barnett - Verdens klogeste dreng

Jacob har en IQ højere end Einsteins, fotografisk hukommelse og lærte sig selv differentialregning på to uger. Som niårig begyndte han på sin astrofysiske teori, der ifølge eksperter bliver en Nobelpris værdig. Og som tolvårig fik han sit første job – som forsker i kvantefysik. 

Men Jacobs særlige sind var faretruende tæt på at lukke sig bag autisme. Da han som toårig blev diagnosticeret, fik forældrene besked på, at han nok aldrig ville lære selv at binde sko. Omgivet af eksperter derhjemme og på specialskolen trak han sig længere og længere væk fra verden og holdt til sidst helt op med at tale. 

Mod udviklingseksperternes råd begyndte hans mor Kristine at stimulere de aktiviteter, der gav Jacob glæde. For hvorfor koncentrere sig om alt det, man ikke kan, i stedet for det, man er god til? Og langsomt åbnede han op for et matematisk geni, verden måske aldrig har set mage til. 

VERDEN KLOGESTE DRENG er den forunderlige fortælling om mor og søn, der med kærlighed og mod overkommer uoverskuelige forhindringer.

 

Anbefaling - Kristine Barnett - Verdens klogeste dreng

Da jeg først fik begyndt på denne bog, lavede jeg nødigt andet end at læse. Rørende og facinerende at læse om Jacobs mors kamp for at give ham et godt liv, og fortryllende at høre om resultatet. En MUST-READ-BOG!  -Lene

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte