Jeannette Walls - Utæmmet liv - 2012

Udgivet: 2012-09-24 

 Beskrivelse - Jeannette Walls - Utæmmet liv

Ny bog af forfatteren bag Glasslottet - solgt i mere end 10.000 eksemplarer i Danmark. Samtidig med Utæmmet liv udgiver vi Glasslottet som hardback!

Utæmmet liv er et bevis på, at virkeligheden til tider overgår fiktionen. Man bliver revet omkuld af denne roman. Walls er en forbandet dygtig historiefortæller, og hun har en forbandet sej familie - på godt og ondt. Og det er forbandet vigtigt med bøger, der skubber til vores grænser for, hvad der er normalt.

Dette er den sande beretning om Lily, Jeannette Walls´ bedstemor. Lily er en imponerende kvinde. En af dem der tæmmer vilde heste som 6-årig og flytter hjemmefra - ridende 800 km på en pony - som 15-årig. En kvinde der lærte at mestre et fly lige så godt som en bil, en kvinde der kunne spille poker som en professionel. Gift blev hun også og to børn fik hun, hvoraf det ene er Jeannette Walls´ mindeværdige mor,

Rosemary Smith Walls, uforglemmeligt portrætteret i Glasslottet. Lily overlevede tornadoer, tørke, oversvømmelser, depressionen og en fortvivlende personlig tragedie. Hun kæmpede mod fordomme af alle slags - mod kvinder, indianere og alle der ikke lige passede ind i samfundets faste rammer. Jeannette Walls formidler sin bedstemors historie, så man sidder stakåndet og eftertænksom tilbage - måbende og beriget. Hun formår ganske enkelt at give læseren en oplevelse langt ud over det sædvanlige!

 

Anbefaling - Jeannette Walls - Utæmmet liv

Enhver der har læst Jeannette Walls roman, Glasslottet, om hendes mor, vil også elske denne historie, hvor hun portrættere sin bedstemor. Levende fortæller forfatteren om den barske opvækst og voksenlivet i det vilde i Arizona, New Mexico og Texas. En uforglemmeligt beretning -Lene


 Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte