Amanda Lindhout - Huset i himlen - 2014

huset i himlenUdgivet: 11-03-2014 

Beskrivelse - Amanda Lindhout - Huset i himlen

I 15 måneder blev hun holdt som gidsel i Somalia. Men hvordan overlever man som menneske, når man er blevet behandlet som et dyr'Amanda Lindhout er en ung, lovende journalist, der rejser til verdens farligste land – Somalia – for at arbejde. På fjerdedagen bliver hun bortført af maskerede mænd på en støvet landevej.

I 460 lange dage holder kidnapperne hende fanget, mens derfor handles om løsesummen. Amanda konverterer til islam i håb om, at det vil øge hendes overlevelseschancer; hun får”hustru-undervisning” af en af sine vogtere og forsøger endda en farefuld flugt.

Mens hun bliver flyttet fra det ene forladte hus til det andet, overlever hun på håbet og hukommelsen – hun genkalder sig hvert et dejligt minde fra tiden før, hun blev taget til fange. Når hun er allermest desperat, forestiller hun sig et fredfyldthus i himlen, hvorfra hun kan kigge ned på sin lænkede og forslåede krop.

Huset i himlen er en stærk og uafrystelig historie om mod, modgang og modstandskraft. Bogen er så levende, spændingsfyldt og smukt skrevet, at man helt kan glemme, at det ikke er en roman.

 

Anbefaling - Amanda Lindhout - Huset i himlen

En grufuld og ufattelig barsk fortælling. Hvordan Amanda er blevet et menneske igen – tilsyneladende med store ressourcer – er ufatteligt, men måske er er netop oplevelserne, der bærer hende. Hun må i den grad være gjort af stærkt stof. Uforglemmelig beretning - Lene.

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte