Jeanett Veronica Hindberg - PS. Trænger til flødeskum (og diller) - 2014

PS. Trænger til flødeskum (og diller) - Jeanett Veronica HindbergUdgivet: 09.04.2014
 

Beskrivelse - PS. Trænger til flødeskum (og diller)

Jeanett er som alle andre kvinder på 40 år. Og så alligevel ikke. Hun er alenemor til en teenager, hører Nik & Jay og har indset, at alle de lækre mænd pludselig ikke er ældre, men yngre end hende selv. Hun eksperimenterer med at forene sin fastekur med sin besættelse af flødekager og bruger alt for mange penge på tøj fra Zalando.com.  Eller, det gjorde hun, indtil posten en dag ringede på og leverede en pakke med sexlegetøj til hende. Nu tør hun ikke bestille pakker, før der er kommet et nyt postbud. 

Om fire måneder fylder Jeanett 41 år. Til den tid skal hun have tabt sig og fået noget ordentlig sex. Gerne med sangeren Joey Moe, en af dem fra dating.dk - eller ham den unge medarbejder nede i Kvickly, der altid smiler så frækt til hende. Og så skal hun have fundet et arbejde. Hendes far synes, hun skal skrive en bog om zombier. Men det gider Jeanett ikke. I stedet går hun i gang med at skrive alt det ned hun oplever i de fire måneder, der er til hendes fødselsdag. Fire måneder, hvor intet går helt som planlagt.   

’P.S. Trænger til flødeskum (og diller) er en hudløs ærlig fortælling i dagbogsform. Forfatteren Jeanett Veronica Hindberg blev kendt som internetfænomenet ’Bitterfissen Bethany’ – den i lang tid hemmelige blogger, som lagde sig ud med alt og alle, ikke mindst en perlerække af kendte danskere.  Hun udgav i 2012 bogen ’En Bitterfisses Bekendelser’. ’P.S. Trænger til flødeskum (og diller)’ er hendes første bog under eget navn. Her begraver Jeanett Veronica Hindberg for altid sit alterego og beskriver bl.a., hvilke mange udfordringer, der fulgte med den pludselige berømmelse. 

Anbefaling - PS. Trænger til flødeskum (og diller)

Grinede og læste højt for min kæreste, som også grinede, allerede fra de første sider. Tonen er direkte og selvironisk, og sproget er skarpt. Endelig en kvinde, som taler ud af posen om det, som vi andre i hvert fald ikke skriver om på bloggen og allerhøjst taler med vores nærmeste veninder om – trods alt. Bogen er sjov og underholdende og nogen vil sikkert sige forargende. Den handler om store udfordringer i livet, håndteret på den stærke måde. Om at tage kampen op med sig selv, om at savne noget, og om at turde være sig selv. Hvis du ikke tåler bandeord og sætninger om kønsdele, skal du holde sig fra den - Lene

Bogen er læst på MOFIBO, som du kan læse mere om her. LOVE IT!!!

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte