Andreas Fugl Thøgersen - Ulla Terkelsen - Vi kan sove i flyvemaskinen - 2011

Udgivet: 25-10-2011

Beskrivelse af Vi kan sove i flyvemaskinen af Andreas Fugl Thøgersen

Siden 1960'erne har den 67-årige udenrigskorrespondent rejst det meste af verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper.Hun har en forbløffende evne til at være, hvor det sker, og til at se det originale og vedkommende i de mennesker, hun møder. Hun mestrer det elegante og åndfulde, det indsigtsfulde og reflekterende. Ikke mere, intet mindre. Som en irsk veninde engang har introduceret hende: "Det her er Ulla. Hun fortæller gode historier." I denne personlige bog fortæller Ulla Terkelsen, i samarbejde med journalist og forfatter Andreas Fugl Thøgersen, de allerbedste historier fra sit liv og årene som omrejsende reporter med hele kloden som arbejdsplads. Hun beretter blandt andet om ungdomsårenes skelsættende møde med kommunismen i Polen og om det løsslupne liv i Swinging London. Om længsler og leg i barndommens århusianske baggårde og om slagmarkernes rædsler i Kabul, Belfast, Kairo ogomegn. Og om, hvordan man altid tager fejl, hvis man tror, man kan regne ud, hvordan det ender.

Anmeldelser af Ulla Terkelsen - Vi kan sove i flyvemaskinen af Andreas Fugl Thøgersen

"Bogen om Ulla Terkelsens liv er derfor en bog om de begivenheder, som hun har engageret sig i, og om de mennesker, hun har mødt, og det virker stærkt og ægte på læseren. Det er en bog, der er værd at læse."
- Fire stjerner i Jyllands-Posten

"Bogen om Ulla Terkelsen er en oase i portrætbøgernes ørkenvandring"
- Information

"Interviewbog skøjter modstandsløst hen over alt det svære og understreger det lette med patos. Resultatet er skægt, men ujævnt"
- Weekendavisen

 Af
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte