Broccolisalat med bacon
Til min fødselsdag lavede jeg andebryst, og vi fik blandt andet denne broccolisalat til. Der er lidt arbejde ved den, men ingen vanskelige opgaver, og man kan forberede det hele i god tid og blande salaten lige inden servering. Jeg kan godt li' mad, som kan forberedes om formiddagen, hvis jeg skal have gæster om aftenen, så er der mere ro på, når de besøgende ankommer.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
150 gr. broccoli
6 grønne asparges
0,75 dl solsikker kerner
200 gr. bacon
10 cherrytomater
2.3 spdk hakket rødløg
Dressing:
1,25 dl creme fraiche 6-9%
1 tsk rødvinseddike
1 tsk sukker
1 knivspids salt
Fremgangsmåde
Blanchér grøntsagerne i kogende letsaltet vand.
Broccoli: 2 minutter
Grønne asparges: 1/2 minut
Afkøles straks i koldt rindende vand.
Rist solsikkekernerne let på panden, til de bliver gyldne. Ingen fedstof.
Rør rundt i dem på panden og pas på med varmen - det går stærkt.
Rist bacon på panden.
Bland dressingen og stil den på køl mindst 1 time.
Lige før servering blandes alle ingredienser og dressingen hældes over.