Kartoffel-porre-muffins
Jeg kan blive lidt træt i ansigtet, når jeg står overfor valget: kartofler, pasta eller ris. Er der ikke andre muligheder?? Jow da! Disse lækre muffins med kartoffel og porre er helt forrygende og ikke svære at lave. Jeg serverede dem til kyllingefilet stegt i hvidløg og brunt farin
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
12 muffins
Ingredienser
350 gr. skrællede kartofler
2 finthakkede porrer
170 gr. speltmel
30 gr. speltrasp
2 tsk. bagepulver
2 tsk. groft salt
Peber
1/2 dl olivenolie
2 dl mælk - gerne laktosefri
2 æg
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i tern og kog dem i 10 minutter. Dette kan gøres i god tid.
Bland mel, rasp, bagepulver, salt og peber.
Rør olien og mælken i de tørre ingredienser. Du kan gøre det med et manuelt piskeris.
Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk godt med piskeriset ved hvert æg.
Tilsæt Grøntsagerne og vend dem forsigtigt i dejen.
Smør din muffinform og anbring den tomme muffinform på en bageplade.
Hæld dejen i muffinformen.
Bag ved 200 grader 20-25 minutter.