Chokolade- og mandelbrød

 chokolade  og mandelbroed faerdigt

Så du også denne opskrift på facebook? Så det nemt, hurtigt og lækkert ud? Det ER virkelig det hurtigste og letteste  guf,  jeg nogensinde har lavet, bortset måske fra de havregynskager jeg lavede, da mine drenge var små, men det er en anden historie. Eneste udfordring i forhold til videoen er, at jeg aldrig har set butterdej i en passende størrelse, så jeg købte de små plader og limede 2 sammen med æg. Det gik fint, og man ser det ikke, når "musikken spiller". Specielt min kæreste var vild med kagen. Han spurgte: hvad for en, skal du så ha'? Han mente, han kunne spise det hele selv, og der er immervæk en hel plade chokolade i!! 

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

2 personer

 
Ingredienser
 

2 plader butterdej (de små i en æske)

En plade mørk chokolade ca 55%

1 æg

7-8 hakkede mandler

Fremgangsmåde

Da pladerne er for små, skal vi have limet 2 sammen. Smør derfor pisket æg på kanten af 2 plader og lim dem sammen. Se billede 1. (Den nederste vendes og trykkes mod den øverste).

Læg chokoladen på butterdejen og skær som vist på billede 2 - husk at fjerne hjørnerne.

Fold Top og bund om chokoladen og fold strimlerne skråt ind over Billede 3. Bemærk, jeg glemte at folde toppen ind, men den fejl behøver du jo ikke at lave (-: Man ser det dog ikke i den store sammenhæng.

Pensl med æg.

Bages ved 210 grader i 25 minutter.

chokolade  og mandelbroed butterdejchokolade  og mandelbroed skaaretchokolade  og mandelbroed flettet

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte