Chokolade- og mandelbrød
Så du også denne opskrift på facebook? Så det nemt, hurtigt og lækkert ud? Det ER virkelig det hurtigste og letteste guf, jeg nogensinde har lavet, bortset måske fra de havregynskager jeg lavede, da mine drenge var små, men det er en anden historie. Eneste udfordring i forhold til videoen er, at jeg aldrig har set butterdej i en passende størrelse, så jeg købte de små plader og limede 2 sammen med æg. Det gik fint, og man ser det ikke, når "musikken spiller". Specielt min kæreste var vild med kagen. Han spurgte: hvad for en, skal du så ha'? Han mente, han kunne spise det hele selv, og der er immervæk en hel plade chokolade i!!
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
2 plader butterdej (de små i en æske)
En plade mørk chokolade ca 55%
1 æg
7-8 hakkede mandler
Fremgangsmåde
Da pladerne er for små, skal vi have limet 2 sammen. Smør derfor pisket æg på kanten af 2 plader og lim dem sammen. Se billede 1. (Den nederste vendes og trykkes mod den øverste).
Læg chokoladen på butterdejen og skær som vist på billede 2 - husk at fjerne hjørnerne.
Fold Top og bund om chokoladen og fold strimlerne skråt ind over Billede 3. Bemærk, jeg glemte at folde toppen ind, men den fejl behøver du jo ikke at lave (-: Man ser det dog ikke i den store sammenhæng.
Pensl med æg.
Bages ved 210 grader i 25 minutter.