Opskrift hurtige havregrynskager
Da mine sønner var små, og vi blev lækkersultne, så lavede jeg ofte en plade havregrynssmåkager. Ikke særligt sundt, men hurtigt, billigt og rigtig guf!
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
ca. 40 stk.
Ingredienser havregrynskager:
150 gr. margarine
4 dl havregryn - gerne grovvalsede
1,5 dl sukker
6-8 finthakkede mandler eller et par dråber mandelessens - begge dele kan udelades
Fremgangsmåde:
Smelt margarinen i en gryde.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen.
Smør massen ud på en bageplade med bagepapir - massen fordeler sig helt i ovnen.
Bag ved 175 grader 8-10 minutter på øverste rille.
Skær straks efter bagning havregrynssmåkagerne ud i firkanter.
Træk bagepapiret over på en bagerist og lad dem afkøle lidt.