Rabarbertrifli med kanel og ingefær
Jeg har været til erfagruppemøde med de andre iværksætterpiger, og denne gang var ude hos Karen Marie på Eriksminde gårdbutik. Karen Marie sælger de mest spændende køkkenartikler, og så kan hun lave mad. Hun serverede den hidtil bedste rabarbertrifli, jeg til dato har smagt.
Jeg forsøgte mig selv til min 54 års fødselsdag. Triflien blev serveret med is og hjemmelavet müsli.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ingredienser
100 gr. sukker
1 spsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
Læg rabarberstykkerne i et ildfast fad.
Bland de øvrige ingredienser og hæld dem over rabarberstykkerne og rør det godt rundt.
Stilles i ovnen ved 200 grader 20-25 minutter til rabarberne er møre.
Mine rabarberstykker var måske lidt for store, så jeg måtte bage lidt længere, før de var møre.
Når triflien kommer ud, er den noget flydende. Rør rundt i massen, og når den køler af, vil det samle sig.
Serveres med vanilieis og eventuelt hjemmelavet müsli.