Rabarbertrifli med kanel og ingefær

 rabarbertrifli med kanel og ingefær

 

Jeg har været til erfagruppemøde med de andre iværksætterpiger, og denne gang var ude hos Karen Marie på Eriksminde gårdbutik.  Karen Marie sælger de mest spændende køkkenartikler, og så kan hun lave mad. Hun serverede den hidtil bedste rabarbertrifli,  jeg til dato har smagt.

Jeg forsøgte mig selv til min 54 års fødselsdag. Triflien blev serveret med is og hjemmelavet müsli.

 
 
 
4-6 personer
 
Ingredienser
 
500 gr. rabarber i små stykker
100 gr. sukker
1 spsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
  
 
Fremgangsmåde

 

Læg rabarberstykkerne i et ildfast fad.

Bland de øvrige ingredienser og hæld dem over rabarberstykkerne og rør det godt rundt.

Stilles i ovnen ved 200 grader 20-25 minutter til rabarberne er møre.

Mine rabarberstykker var måske lidt for store, så jeg måtte bage lidt længere, før de var møre.

Når triflien kommer ud, er den noget flydende. Rør rundt i massen, og når den køler af, vil det samle sig.

Serveres med vanilieis og eventuelt hjemmelavet müsli.

 

 Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte