Rejer i kokosmælk - candidakur
Med candidasvamp i kroppen, følger jeg en kur i 30 dage. Du kan læse mere om kuren her.
Min søn og hans kæreste inviterede sig selv på aftensmad i aften, så jeg måtte finde på noget, der ikke tog lang tid (Jeg skal jo have tid til at lege med mit barnebarn) og samtidig noget, som opfylder kurens krav. Der blev denne ret med grøntsager og rejer i kokosmælk. Når først grøntsagerne er klargjort, tager det ikke længere tid at lave retten, end den tid det tager at koge pasta - selvfølgelig fuldkornspasta, som er tilladt, når kan bekæmper candida.
Du kan selvsagt tilsætte lige de grøntsager, du foretrækker - kun kartofler, majs, ærter, rødbeder og tomater er ikke tilladt under kuren.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser
2 store gulerødder i skiver
1 bundt forårsløg - snittet
250 gr. blomkål i buketter
1 dåse vandkastanjer
1 dåse bambusskud
3 dåser kokosmælk
Rød karrypasta
En håndfuld friske basilikumblade - groft hakkede
Salt, peber
Casewnødder til at drysse på
Kan serveres med fuldkornspasta
Fremgangsmåde
Klargør alle ingredienser.
Svits gulerødder og forårsløg.
Tilsæt kokosmælk og basilikumblade, smag til med rød karrypasta (jeg brugte ca 3/4 af et glas), salt og peber og lad simre ca. 3 minutter.
Tilsæt blomkålsbuketter, babusskud og vandkastanjer og kog et par minutter til blomkålen er mør.
Tilsæt rejerne. Nu må retten ikke koge, da rejerne så bliver seje.
Du kan også vælge at komme casewnødderne i retten. Vi er begyndt at servere dem ved siden af, da de bliver bløde i sovsen, hvis vi gemmer en rest til næste dag.