Torsk i karrysovs

 Torsk i karrysovs

Jeg er i øjeblikket ramt af candidasvamp i kroppen, og har mange pinsler i den forbindelse. Det kan du alt sammen læse mere om her.
For 
at få bugt med svampen er jeg gået på diæt. Det kan du også læse mere om i artiklen. Denne ret følgerne foreskrifterne for candidakuren, og der er ovenikøbet tilsat godt med hvidløg, som er med til at bekæmpe angrebet.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

3 personer

 

Ingredienser
 

1 løg i små både

3 fed hakkede hvidløg

1 stor gulerod i stave

1/2 squash i tern

1,5 spsk revet ingefær

1/2 spsk karry

2 dåser kokosmælk - gerne light

1/2 spsk fiskeolie

Revet skal fra en økologisk citron

Saften fra ca 1/4 citron

Salt, Peber

350 gr. torsk i tern

125 gr. broccoli i buketter

Serveres med for eksempel

Quinoa

Fremgangsmåde

Klargør alle ingredienser.

Svits karry, løg, ingefær, hvidløg, gulerod og squash.

Tilsæt kokosmælk, fiskeolie, citronskal og citronsaft og lad simre 5 minutter.

Tilsæt fiskestykkerne og lad dem simre i ca. 5-10 minutter, til fisken er mør (afhænger af størrelsen på dine fiskebidder).

Tilsæt broccolibuketterne og lad med koge med de sidste få minutter, til de er møre, men stadig sprøde. Smag til med salt og peber imens broccolien koger.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte