Panko-paneret kyllingefilet med pesto og mozarella

Panko-paneret kyllingefilet med pesto og mozarella

Panko-paneret kyllingefilet skal man ikke snyde sig selv for. Panko-rasp stammer fra Asien og har en helt særlig krumme. Den kan købes i større supermarkeder. Den færdige filet er ret stor, så jeg vil mene, at én til hver er nok. Jeg kunne i hvert fald ikke spise min ene op. Jeg anvendte de vandmarinerede fileter, da jeg ikke kunne få andre. De er tykkere, og så er det måske lidt lettere at skære den op, men de er mere slaskede end, hvis de ikke er pumpede.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



 

2 personer


Ingredienser


2 kyllingefileter

Salt

Et lille glas grøn pesto

Revet mozarella

Kødnåle

1 æg

Pankorasp

Olie til at smørre fadet med

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

Skær kyllingefileterne op som vist på billedet. Du kan evt lade være med at sprætte enderne helt op.

Drys en anelse salt på den åbne filet.

Smør et godt lag pesto på den store halvdel af den åbne filet.

Drys en lag mozarella over pestoen.

Fold den tomme halvdel af fileten over fyldet og luk grundigt med kødnåle.

Brun nu fileterne kort på panden ved god varme. Forsøg kun at vende én gang for at forhindre at paneringen ødelægges. Du behøver ikke brune hårdt, da fileterne får lidt mere farve i ovnen.

Smør et ildfast fad og læg fileterne heri.

Stil fadet midt i ovnen og steg 15-20 minutter. Mine var klar efter 17 minutter. (Jeg ønskede ikke, de skulle have mere farve og tog dem derfor ud, og de var færdigstegte.

Kyllingefileterne kan serveres med Porrecreme, kartofler og måske en salat.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte