Inspiration til lækker tapas tallerken
Hvad er tapas
Tapas betyder låg, og ordet stammer fra den skive brød, den spanske tjener lagde over vinglasset for at holde fluerne væk. Man fandt på at lægge lidt godt på brødet, og begrebet var skabt.
Tapas er i dag et udvalg af småretter, som kan spises enten som forret, men også sagtens som aftensmåltid, som vi af og til gør.
Man kan gøre meget ud af tilberedningen, men en hurtig tapas kunne se sådan ud.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser Tapas Tallerken:
Oliven med chilipeberpasta
Hvidløg i chiliolie
Grøn pesto
Rucola salat
Rå løg
Snittet chili
Snacktomater
Prima Donna ost (lagret i 10 måneder, fyldig smag)
Krondyrspegepølse
Lufttørret parmaskinke
Lufttørret oksekød
Vi spiser nybagte flutes til.