Hurtig mad med kokosmælk og rød karrypasta

Hurtig mad med kokosmælk og rød karrypasta

Grøntsagerne kan varieres i denne ret. Prøv for eksempel vandkastanjer og bambusskud. Cashewnødder er også helt fantastiske sammen med kokosmælk og rød karrypasta. Hvis du anvender nødder, er det en god ide at servere dem ved siden af, hvis du forventer, der bliver en rest tilbage. Næste dag er nødderne nemig trælse og bløde, hvis de kommer i sovsen.
Retten med kokosmælk og karrypasta kan også serveres for et større selskab - se nedenfor



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

Ingredienser hurtig mad med kokosmælk og rød karrypasta:

4 personer

Ingredienser

500 gr svinesmåkød (andet kød kan bruges)

Ca. 250 gr blomkål i små buketter

2-3 gulerødder i skiver

1 porre i skiver

6-8 babymajs fra dåse i skiver

2 dåser kokosmælk (evt light)

Rød karrypasta

Andre forslag til ingredienser:

Vandkastanier

Bambusskud

Cashewnødder

Fremgangsmåde hurtig mad med kokosmælk og rød karrypasate:

Småkødet skæres i små tern (mindre end almindeligt småkød)

Kødet svitses godt på den ene side i en pande med høje sider

Kødet vendes, og nu tilsættes gulerødder, blomkål og porre

Når kødet er svitset godt på begge sider, tilsættes kokosmælk og karry pasta efter smag (vi bruger 2-3 spsk til 2 dåser kokosmælk). Prøv dig frem og find den styrke, der matcher din families smag.

Smag til med salt og peber

Kog i ca 5 minutter, så blomkålene stadig har bid.

Tilsæt babymaj 1 minut før retten er færdig

Serveres med ris

Retten med kokosmælk og karrypasta kan også serveres for et større selskab.

Brun kødet - læg det i en bradepande. Kog panden af med ca. 1 dl vand, så der er lidt vædske til sovsen

Brun alle grøntsager, på nær blomkål og majs. Læg både de rå og de brunede grønsager i bradepanden.

Hæld afkog, kokosmælk og rød karrypasta i en gryde og giv det et let opkog og smag til. Brug evt en extra dåse kokosmælk og tilsvarende karrypasta, så der er sovs nok.

Hæld sovsen over kød og grøntsager.

Bradepanden sættes i ovnen ved 190 grader ca 1/2 time, før middagen. Skru ned på 150 grader, når sovsen koger.

Vi brugte 2300 gr kyllingefilet til 14 personer (1 bradepande + 1 ildfast fad). Det slog lige til, når der også var dessert.

Prøv at bage et lækkert flute til. Det kan laves med engangshævning og tager derfor ikke så lang tid.

Hurtige hjemmebagte flutes

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte