Grydestegt kalkunlår med frisk pasta og tomatsovs
Prøv at grydestege dine kalkunlår. Det er let og smager fantastisk lækkert
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
kalkunlår
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 glas champignon eller endnu bedre friske
1 dåse hakkede tomater
Tørret chili efter behov
2 laurbærblade
2-3 spsk ketchup
salt, peber
Olie, stegemargarine til bruning
lidt madlavningsfløde
Fremgangsmåde:
Brun kalkunlårene i halvt olie og halvt stegemargarine i en god gryde, hvor begge lår kan ligge.
Tag lårene op og rengør gryden, hvis stegefedtet er for mørkt og snavset.
Svits herefter de skiveskårede løg, de hakkede hvidløg og champignon (gem vædden).
Læg lårene tilbage i gryden og tilsæt vædden fra champignonerne, de hakkede tomater og 2 spsk ketchup.
Tilsæt vand, så lårene er næsten dækkede, tilsæt laubærblade og smag til med salt, peber og chili
Når vandet koger, skummes af.
Lad nu det hele koge en time. Vend lårene engang i mellem.
Tag lårene op og pak dem ind i folie, mens du laver sovsen færdig.
Tilsæt lidt fløde, evt 1 spsk ketchup mere, og smag endeligt med salt, peber og evt mere chili.
Jævn evt med lidt maizina jævner.
Serveres ved frisk pasta og savoykål med saltede mandler.