Appelsinsovs med fløde og dijonsennep
Vanvittig lækker sovs - egnet til and og kylling - og ikke at forglemme: vanvittig let at lave. Dertil kommer, at denne sovs har den smukkeste farve.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
3 personer
Ingredienser
2,5 dl piskefløde, gerne laktosefri
1 dl god appelsinjuice, gerne med frugt
1/2 spsk dijonsennep
1 kraftterning - kylling
en håndfuld hakkede porrer
Salt/peber
Evt. lys maizena sovsejævner
Fremgangsmåde
Kom fløde og appelsinjuice i en gryde og bring det i kog.
Tilsæt de hakkede porrer og kraftterning og dijonsennep.
Lad det småkoge 4-5 minutter.
Jævn evt. med lidt maizenajævning.
Smag til med salt og peber