Broccolisalat med rød peber og hvidløg
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser:
500 g broccolibuketter (evt frosne)
1 tsk salt
1 lille rødløg i tynde ringe eller små stykker (kan udelades)
1 stk rød peberfrugt, skåret i tynde strimler eller små stykker
Dressing:
1 spsk citronsaft
1 spsk rødvinseddike
1 tsk sukker
1 tsk sennep
0,5 tsk cayennepeber
1 fed finhakket hvidløg
1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde:
Kog broccolibuketterne i 2 min.
Hvis der anvendes frosne broccoli, lægges de i spildkogende vand, indtil vandet koger igen.
Hæld broccolien i en si og afkøl med koldt rindende vand.
Læg buketterne i en skål med løg og peberfrugt.
Pisk citronsaft, olivenolie, eddike, sukker, sennep, cayennepeber og hvidløg sammen og lad dressingen trække i mindst 5 min.
Hæld dressingen over broccolisalaten inden servering.